fbpx

MOMO Festival

Babies only

Voor het eerst in de geschiedenis presenteert Motel Mozaique een gidsentocht speciaal voor baby’s. Dit is het gidsencadeau aan onze eigen ‘moeder der gidsen’ Dagmar, die sinds december moeder is van baby Lasse.  Nogmaals gefeliciteerd!

Jaarlijks worden in Rotterdam zo’n 8000 festivalgangertjes in de dop geboren. Daaronder zijn veel spruiten van Motel Mozaique bezoekers en jawel: er schijnen zelfs Motel Mozaique baby’s te zijn. De precieze cijfers daarvan  weten we niet, maar een ding is zeker:  jong geleerd, is oud gedaan.

Galerie Herenplaats is deze ochtend de locatie voor een anderhalf uur durend ‘Mini Motel Mozaique’,  waar de jonggeborenen gevoed worden met hun eerste porties kunst, muziek en performance.  Compleet met vernissage van de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte babyexpositie en een exclusief optreden met piano en zang van musici Imke Vermeulen en Sarah Polan, die door heel Nederland toeren met hun babyconcertjes.

Strijk zaterdagochtend neer in deze kunstzinnige setting, waar je baby naast genieten ook mag kruipen, gillen, borstvoeding mag krijgen en zijn of haar luier vol kan poepen, zonder dat er paniek uitbreekt.[:]

gidsen: Cristel & Betty
wanneer: zaterdag 5 april
tijd: 10:30 – 12:00
hoeveel: 25 (volwassenen met baby)

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl.
Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Inschrijven kan tot donderdag 3 april 23:59, daarna kun je je tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie nog aanmelden.
Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check