fbpx

MOMO Festival

Baby Tour 2.0

Voor baby’s, peuters en grote mensen/kinderen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over of misschien pakken we eigenlijk nog meer uit. Want Motel Mozaïque, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen vinden wij! We trekken hiervoor even uit de hectische binnenstad, naar de sprookjesachtige speelomgeving van de Speeldernis, want ook groen vinden wij belangrijk. Eerst kunnen zowel ouders als kinderen de dag rustig beginnen; met koffie, sap, koek en de hartverwarmende stemmen van I Am Oak. Na een korte pauze gaan we verder en worden we pas echt wakker geschud, we mogen klappen en trommelen op bomen, containers, slaan stokken op elkaar en maken een dansje samen met Convoi Exceptional.

Er is ruimte om te voeden, verschonen en warm te worden als het koud is. Maar als het zonnetje schijnt, neem dan kussens en kleedjes mee om er goed voor te kunnen zitten.

Voor de ouders met kinderen die al op de fiets kunnen, we verzamelen om 10.00 uur op het plein bij Centraal Station. Kom je met OV of met de auto, bij de Speeldernis is er genoeg ruimte om zowel auto’s als evt. kinderwagens te parkeren.

Alhoewel er dit jaar veel meer plek is, willen we toch graag van te voren weten of en met hoeveel je wilt komen.

De Speeldernis (Roel Langerakweg 25b)
In de Rotterdamse deelgemeente Noord ligt een avontuurlijk terrein waar kinderen uit de buurt en daarbuiten komen spelen in en met de natuur. Er zijn bomen, bosjes, takken, riet, water en zand om zelf van alles mee te doen. Er is een kampvuurplaats en een tipi waar we soms samen iets lekkers maken. Waarschuwing voor wasmanden: op De Speeldernis mogen kinderen vies worden!Wanneer: zaterdag  (VOL!!!)
Start: 10:00 Plein Centraal Station (met fiets) of op eigen gelegenheid inloop vanaf 10:20 de Speeldernis (Roel Langerakweg 25b)
Gids: Dagmar

Let op: Vermeld duidelijk met hoeveel volwassenen en hoeveel babies/kinderen je komt.

Inschrijven via de site is niet meer mogelijk je kunt je nog wel tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie aanmelden voor een tocht.

Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check