fbpx

Friday 14 April, Saturday 2 September

MOMO Festival 2022

ARIAH LESTER

PREVIEW Love Songs for a Shooting Star

De charismatische performer ARIAH LESTER geeft op MOMO een special preview van zijn nieuwe werk Love Songs for a Shooting Star. ARIAH LESTER zou de ideale inzending zijn voor het Eurovisie Songfestival in 2024: hij heeft de songs de stem en de bewegingen. Nog veel belangrijker: hij heeft een boodschap. Laat je meenemen door deze intergalactische ster tijdens een show die de liefdesrelatie onderzoekt tussen mens, muziek en planeten. Tijdens de preview presenteert ARIAH LESTER enkele stukken uit Love Songs for a Shooting Star.

Deze preview is onderdeel van een samenwerking tussen MOMO, O. Festival for Opera. Music. Theatre en Productiehuis Theater Rotterdam. In maart werkte ARIAH LESTER met zijn muzikanten als artist-in-residence in Oostende en schreef hij met hen de muziek. Het volledige concert zal te zien zijn in WORM tijdens O. Festival van 26 t/m 28 mei.

Na THE GATE en VIAJERO DEL AMOR [A Lover’s Journey] is Love Songs for a Shooting star ARIAH LESTERs derde werk onder de vleugels van Productiehuis TR in coproductie met O. ihkv de Nieuwe makerssubsidie van Fonds Podiumkunsten.

Also check