fbpx

Saturday 18 April

  • Saturday 16:30-17:45 PLAZA MOZAIQUE (SCHOUWBURGPLEIN)

MOMO Festival 2019

Altin Gün op bouwput

Extra concert tijdens Parfum de BoemBoem

[:nl]

De zinnenprikkelende routes van Parfum de BoemBoem en Motel Mozaïque gaan al jaren hand in hand! Ook dit jaar nemen de Parfum-gidsen je tijdens het festival weer mee op expeditie door Rotterdam.

Op zaterdag 20 april 2019 zijn er twee routes waarin de bouwprojecten van OMA (het bureau van Rem Koolhaas) centraal staan, met in de hoofdrol de bouwput van FORUM Rotterdam. MOMO19-act Altin Gün geeft hier op zaterdagmiddag een extra optreden. Ben je in het bezit van een ticket voor MOMO Festival? Dan kun je voor dit exclusieve concert gratis reserveren. Doe het snel! Bezoekers van het concert verzamelen bij Forum/Coolsingel 119 (ingang Donner).

Turkse psych-rock stond het afgelopen decennium weer volop in de belangstelling in het Westen, en maar weinig bands omarmden het genre zoals Altin Gün. 3VOOR12 noemde ze ‘de spannendste coverband van Nederland’, maar naast Anatolische rockcovers spelen ze inmiddels ook bewerkingen van traditionele Turkse muziek.

Vorig jaar bracht Altin Gün debuutplaat On uit, en speelde vervolgens de hele zomer op festivals als Best Kept Secret en Into The Great Wide Open. Ook over de grens slaat de dansbare psychedelica aan: de formatie was live te zien in Spanje, Frankrijk, Canada, en natúúrlijk ook in Turkije.

Altin Gün geeft hun reguliere optreden op MOMO op zaterdag 20 april om 00:00 uur in Theater Rotterdam, Schouwburg

 

https://open.spotify.com/artist/37PL04N8kBWWW69jdrMMWT[:]

Also check