fbpx

Vrijdag

  • Friday 23:00-00:00 ARMINIUS

MOMO Festival 2018

Alela Diane

folk / americana

Met haar persoonlijke, intense new folk-muziek windt de Canadese Alela Diane elke muziekjournalist en folk-liefhebber met gemak om haar vingers. The Guardian noemt haar nieuwste album Cusp “outstanding”. Haar zalvende timbre wordt gebruikt voor verlichting voor alles van gebroken harten tot hardnekkige katers.

De koningin van de finger-picked gitaar leent haar stem op haar nieuwe album ‘Cusp’ aan nummers over de pieken en dalen van moederschap. Drie weken lang speelde Diane in haar eentje bij het haardvuur in een ingesneeuwde boshut, en installeerde ze zich aan de piano toen een gebroken duimnagel haar meesterlijke gitaarwerk bemoeilijkte. Hoedje af.

“Her thoughtful, dreamy vocals drift across a grand piano, providing both pretty and wistful songs with emotional wallop.”
– The Guardian –

“Een zeer persoonlijk, intens en indrukwekkend album dat voor iedere rootsrock/Americana liefhebber een “must buy” moet zijn.”
– Blues Magazine –

Let op! Het optreden van Alela Diane op Festival Motel Mozaique is om agendatechnische redenen verplaatst van zaterdag 21 april naar vrijdag 20 april. Alle kopers van een zaterdagticket ontvangen van ons een e-mail met de mogelijkheid hun ticket te upgraden naar een passe-partout voor 20 & 21 april of om hun zaterdagticket om te ruilen voor een vrijdagticket. Geen mail ontvangen? Mail ons via info@motelmozaique.nl.

 

 

Also check