fbpx

Friday 14 April

MOMO Festival 2023

A Place in-between

Guide: Ezgi Aktug

Wil je mee naar mijn huis?

Een plek voor een beginner met een gevoelig hart in Rotterdam. Mijn plek tussen twee landen, tussen het zelf en de anderen, het tastbare en het ontastbare, het private en het publieke, het persoonlijke en het politieke. Tussen waar we waren, waar we zijn en waar we zullen zijn. 

Kwetsbaar en gevoelig maar toch enthousiast. Onzeker, niet alles uitgedacht en nog in de maak maar ik beloof dat het intiem en ongemakkelijk zal zijn want dat is een #ezgithing. 
Ik hoop dat het gezellig wordt en dat je na een lekkere wandeling zo van “ik zit lekker” op mijn kamer zit. Laten we samen naar een plek gaan die niet helemaal onbekend is en ook niet helemaal vertrouwd, maar ergens tussenin?

Walking tour

Days + times:
Friday 14th: 16:30 – 18:00

Wheelchair accessibility: no

Language: English

Alle rondleidingen zullen starten bij MOMO Playground. De locatie van MOMO Playground is nog n.t.b. en zal zeer binnenkort worden gecommuniceerd via e-mail en op onze socials!

Een uitverkochte tour heeft soms onverhoopt toch nog een plekje over. Kom langs onze guided tours balie op MOMO Playground voor meer informatie als je graag nog met een tour mee wil.

Also check