fbpx

MOMO Festival

Knit Graffiti Crew

Breien is voor Mutsen. Toch? Ja én nee; als je een beetje om je heen kijkt zie je dat oude ambachten overal weer opduiken. Een gebreide poef in je huis, een mega-kol om je nek een super drooper hangmuts op je hoofd, jasjes voor je flessen, lampen én hond.

Iedereen die zich inschrijft voor deze workshop sluit zich aan bij de Knit Graffiti Crew. Met z’n allen breien we jasjes, dasjes en lapjes voor fietsen en auto-antennes van nietsvermoedende Rotterdammers. Helemaal in de traditie van Motel Mozaïque geven we deze warme cadeautjes weg en krijgen er een vrolijkere stad voor terug. Niet getreurd als je niet kunt breien of twee linkerhanden hebt, Saskia van SAS Knits It Again leert je binnen een handomdraai de kneepjes van het oude (en toch zo nieuwe) ambacht!

Tag along dus!

Gidsenbalie
Dag: zondag 11 april
Tijd: 12:00 uur tot 16:00
Verzamelplek: Gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 20

Saskia de Feijter ontwerpt breisels en kant en klare ‘Knit Kits’ (breipakketten). Ze heeft als missie het edele ambacht door te geven aan deze en de volgende generatie. Onder de naam SAS Knits It Again ontwerpt ze en geeft ze lessen en workshops. Haar wollige avonturen kun je meebeleven op www.sasknitsitagain.blogspot.com

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check