WALK THE OTHER STORY

Kom rauzen langs de rafelranden van Rotterdam tijdens Motel Mozaïque

Ieder jaar organiseren we meer dan dertig verschillende guided tours die je de stad op een andere manier laat ontdekken. Dus ook dit jaar! Leg je oordeel in de handen van een gids, laat het los en bekijk Rotterdam met andere ogen. Leer de stad beter kennen. Of je er nu alleen tijdens MOMO in 010 woont, of al jaren.

Een ode aan de stad zonder een ode te willen zijn

Van een intrigerend portret van het minst populaire jongetje van de klas Bospolder Tussendijken, een openhartige tocht langs straatmuzikanten tot een tot tranen-over-je-wangen-van-het-lachen-verhandeling over de verschillende blueprints die onze stad rijk is.

Tijdens onze gidstochten ga je de stad ontdekken zoals de stad het heeft bedoeld. Of misschien juist helemaal niet, in haar onbeholpen poging tot parmantigheid. Eén ding: ze is steevast gastvrij. Oké, twee dingen: je gaat sowieso van haar houden.

De guided tours van MOMO19

De ontwikkelingen voor de guided tours van MOMO19 zijn in volle gang. Binnenkort vind je op deze pagina alle ins en outs over de tours van deze editie. Komt dat zien en volg MOMO19 voor structurele updates in de nieuwsbrief en op sociale media.