WALK THE OTHER STORY

Kom rauzen langs de rafelranden van Rotterdam tijdens Motel Mozaïque

Ieder jaar organiseren we meer dan dertig verschillende gidstochten met uiteenlopende onderwerpen. Leg je oordeel in de handen van een gids, laat het los en bekijk alles met andere ogen. Leer de stad beter kennen. Of je er nu alleen tijdens MOMO woont, of al jaren.

Een ode aan de stad zonder een ode te willen zijn

Van een intrigerend portret van het minst populaire jongetje van de klas Bospolder Tussendijken, een openhartige tocht langs straatmuzikanten tot een tot tranen-over-je-wangen-van-het-lachen-verhandeling over de verschillende blueprints die onze stad rijk is.

Tijdens onze gidstochten ga je de stad ontdekken zoals de stad het heeft bedoeld. Of misschien juist helemaal niet, in haar onbeholpen poging tot parmantigheid. Eén ding: ze is steevast gastvrij. Oké, twee dingen: je gaat sowieso van haar houden.

Echt zonde dat je ze niet alle dertig kan doen

Onze gidstochten worden bekendgemaakt in de weken voor het festival. Je kunt je straks vooraf al online aanmelden voor onze gidstochten en op vrijdag en zaterdag bij de festivalbalie op Eendrachtsplein. Gidstochten zijn helemaal gratis. Zorg wel dat je op tijd bent. Ze zijn populair.