fbpx
Creation Never Stops

MOMO Create & Perform

Helaas kan Motel Mozaique Festival in 2021 opnieuw niet plaatsvinden door COVID-19, maar we gaan wel MOMO Create & Perform en andere toffe programma’s het hele jaar door organiseren. In april trappen we al af met de eerste programma’s van het splinternieuwe MOMO Create & Perform.

Creation never stops

MOMO legt dit jaar de focus op creëren, want dat kan altijd. Voor performen geldt dat jammer genoeg niet. Om te zorgen dat muzikanten en makers in ieder geval altijd kunnen blijven creëren bieden we ruimte aan artiesten uit alle disciplines om nieuw werk te maken in de komende maanden. En we tonen je dit creatieproces uitgebreid via onze online kanalen, want er ligt ook een enorme schoonheid in de fase vóór het optreden. Vervolgens kun je een groot deel van deze nieuwe werken beleven. Deze performances zijn in april via een niet te missen stream online te bewonderen.

Het programma van MOMO Create & Perform bevat kijkjes in de keuken van artiesten, met brainstorms en repetities, unieke werken speciaal voor MOMO gemaakt, online premières en meer. Met Eefje de Visser X Nick Verstand, Lisette Ma Neza, Bear Valour, Gino-Cochise, Anne-Fay, Mathieu Wijdeven, Szu-Yi Wang en meer muzikanten, makers en artiesten uit binnen én buitenland.

Meer MOMO

Daarnaast organiseren we – wanneer het weer mag – Coronaproof programma’s op toffe Rotterdamse plekken als de Schiecentrale en Het Poolcafe, en is onze agenda van MOMO Concerts gevuld met shows van onder meer Spinvis en Joep Beving. Bekijk hier het overzicht van onze concerten.