fbpx

Gert-Jan en Eveline

Elk jaar brengt MOMO Festival je nieuwe ontmoetingen, en niet alleen opwindende muziek, kunst en performance: MOMO is de beste plek om nieuwe vrienden te ontmoeten en liefde te vinden! Onze ambassadeurs Gert-Jan en Eveline hebben elkaar op MOMO festival ontmoet en vieren sindsdien hun anniversary op MOMO Festival. We kijken met hen terug op hun ontmoeting tijdens MOMO.

De eerste bijeenkomst
Gert-Jan: “Eveline en ik werden via vrienden aan elkaar voorgesteld bij MOMO Festival in 2010. We gingen die avond kijken bij een toen nog ‘beginnend’ bandje genaamd Mumford & Sons in de Schouwburg. Na afloop van het concert was het heel druk in de zaal en onderweg naar de uitgang zei ik toen tegen haar “hou maar even mijn hand vast”. Vanaf dat moment heb ik haar hand nooit meer losgelaten. Sindsdien gaan we elk jaar met elkaar naar MOMO Festival. Onderdeel van deze herinnering is een nummer dat de band speelde en uiteindelijk heel speciaal voor ons werd: Little Lion Man. Wij hebben deze ook meerdere keren op onze bruiloft gedraaid.”

Na dertien jaar blijft de vonk van hun liefde in april onze zalen verlichten. “Eveline en ik kijken het meest uit naar het eerste festival van het jaar weer. Elk jaar komen we er veel bekenden tegen, ook omdat het in onze eigen stad is. Waar we ook naar uitkijken is dat MOMO elk jaar mooie locaties heeft waar je lekker van plek naar plek kan hoppen. Maar ook een mooi concert op een toffe locatie zoals een kerk, een beetje rondstruinen en dan eindigen bij een feestje in de Schouwburg.”

MOMO betekent voor ons verliefdheid en verbondenheid. Maar wij genieten ook erg van het festivalgevoel in eigen stad. En daar zit voor mij voor altijd de ontmoeting aan verbonden.

Gert-Jan and Eveline. Shot by Ashley Röttjers.
Gert-Jan and Eveline. Shot by Ashley Röttjers.

Set Design: Elsemarijn Bruys
Photography: Ashley Röttjers
Video: Studio Nul