fbpx
PUZZLE TIME!

Timetable in de MOMO app


Het tijdschema van MOMO Festival 2022 vind je in de super handige MOMO app in TimeSquare, jouw guide tijdens het festival. Bij aankomst op MOMO Festival overhandigen we je ook een geprinte timetable, maar inmiddels zijn er wel wat dingetjes veranderd. Download hier de meest actuele PDF versie van het tijdschema. Uiteraard is het tijdschema altijd onder voorbehoud van wijzigingen!

Pushnotificaties
Download de MOMO app (iOS en Android) en stel dan in dat je push-berichten van ons wilt ontvangen. Dan krijg je namelijk een seintje bij eventuele wijzigingen in het programma en als we leuke nieuwtjes hebben. Het tijdschema in de app is ALTIJD up to date!

Pin je favorites
Via de line-up kun je je favorieten aangeven en daarmee jouw persoonlijke programma samenstellen. Een kwartier voor aanvang van het optreden krijg je nog even een reminder.

Map, Spotify & darkmode
De MOMO app heeft ook een handige interactieve plattegrond zodat je nooit meer hoeft te verdwalen in Rotterdam. Je kunt de Spotify playlist in de MOMO app luisteren en nieuw is de darkmode dus niemand in de zaal heeft last van je wanneer je even het programma checkt.