fbpx

Trigger­finger

Het driekoppige rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden. De Vlaamse rockband viert dit het hele jaar en in Rotterdam doen ze dat op zaterdag 31 augustus met een concert op een unieke locatie: de Onderzeebootloods!

Rock-‘n-roll is here to stay

Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan de vaderlandse live scene, is twee decennia later het belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock. De mannen zijn de geestelijke vaders van een imposante discografie, de eigenaars van een live-reputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte: rock-‘n-roll is here to stay!

Maar het is niet alleen rock-‘n-roll wat de klok slaat. Begin 2012 nam Triggerfinger bij Giel Beelen die cover op van Lykke Li’s ‘I Follow Rivers’. De kopjes-en-mes-cover ging viral, werd een radiohit en haalde nummer één in België en Nederland.

Support: Anemone

De support is in handen van de Rotterdamse band Anemone. Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen Britpopliedjes. Met deze elementen is Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. In de platenkasten van de groep vind je albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses en Happy Mondays.

Plan je reis!
Toooeeeet, ga op zaterdag 31 augustus mee op de MOMO-boot, beleef Rotterdam vanaf het rustige water en vaar met ons je muzikale mini-vakantie tegemoet! Stap op bij Halte Erasmusbrug (Willemskade) en voor slechts 10 euro (inc. servicekosten) varen wij je heen en weer naar de Onderzeebootloods voor het concert van Triggerfinger. 
Meer informatie

Praktische info
Zaterdag 31 augustus 2019
Deuren open 19:00 | Aanvang 20:00
Locatie: Onderzeebootloods (RDM Rotterdam)
Tickets: € 34.50 inc. servicekosten
Attend Facebook event

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique i.s.m. RDM Rotterdam

Laatste tickets Triggerfinger