fbpx

Trigger­finger

Het driekoppig rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden. De Vlaamse rockband viert dit het hele jaar en in Rotterdam doen ze dat met een concert op een unieke locatie: de Onderzeebootloods! Zaterdag 31 augustus 2019 is de dag die je moet blokken in je agenda. 

Rock-‘n-roll is here to stay

Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan de vaderlandse live scene, is twee decennia later het belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock. Ruben Block, Mario Goossens en Paul Van Bruystegem zijn de geestelijke vaders van een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee live-albums), de eigenaars van een live-reputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll hier is to stay.

Maar het is niet alleen rock-‘n-roll wat de klok slaat. Begin 2012 nam Triggerfinger bij Giel Beelen à l’improviste die cover op van Lykke Li’s ‘I Follow Rivers’. De kopjes-en-mes-cover ging viral, werd een radiohit en haalde nummer één in België en Nederland.

Praktische info
Zaterdag 31 augustus 2019
Deuren open 19:00 | Aanvang 20:00
Locatie: Onderzeebootloods (RDM Rotterdam)
Tickets: € 34.50 inc. servicekosten
Attend Facebook event

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique i.s.m. RDM Rotterdam

Bestel tickets Triggerfinger