fbpx

MOMO Fabrique 2022

In het eerste weekend van september strijken we met het festival MOMO Fabrique neer bij BIT, Brutus, Keilecafe, Keilecollectief, de Voedseltuin en Weelde. Het programma is samengesteld door de makers in het gebied met een vleugje MOMO. Bezoekers worden welkom geheten in de wereld van de makers van het rauwe stadshavengebied M4H. 

De focus van MOMO Fabrique ligt op zaterdag 3 september, met een festival vol muziek, beeldende kunst en talks over urban development op verschillende locaties in M4H. Het startpunt voor MOMO Fabrique is Brutus, het terrein van vermaard kunstenaar Joep van Lieshout. De afterparty vindt plaats in de nieuwe club BIT. Voor het festival op 3 september is de kaartverkoop in volle gang via Ticketmaster. Je hebt keuze uit de hele dag festival met of zonder nachtelijke afterparty in BIT. Ontdek de line-up!

Op vrijdag 2 september organiseert MOMO Fabrique een diner in, en in samenwerking met De Voedseltuin. De precieze invulling hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. Uiteraard zorgen we ook voor een muzikale omlijsting.

Op zondag 4 september voegt MOMO Fabrique een muzikaal programma toe aan de finissage van Wild Summer Of Art Part II, een enorme groepsexpositie van Rotterdamse kunstenaars bij Brutus. 

MOMO X M4H

Rotterdam groeit en bloeit. Zo ook in het door Motel Mozaique  zo geliefde stadshavengebied M4H. Toen Motel Mozaique in 2013 is gestart met MOMO Fabrique (toen nog Fabrique Mozaique) was het om bezoekers naar de vele bijzondere locaties in de haven te trekken, want wat is die haven toch bijzonder. En wat liggen er een kansen, zeker in M4H. 

Van de Glasfabriek tot Oase. Van Uit je Eigen Stad naar Weelde. De stad in transitie samengevat in één gebied. Begin september 2022 brengt met Motel Mozaique met festival MOMO Fabrique een ode aan alle makers die in het gebied zijn gevestigd. Voor de organisaties die leven in het gebied hebben geblazen.

MOMO Fabrique staat in het teken het vieren van dit bijzondere gedeelte van de stad en haar huidige bewoners, en dat wil MOMO Fabrique de komende jaren blijven doen als het festival van M4H. 

Fabrique Mozaique Rotterdam - Rosa Quist

Praktisch