fbpx

MOMO Fabrique 2021

MOMO Fabrique 2021

Een festival in de vorm van een ontdekkingsroute door het rauwe Rotterdamse stadshavengebied op 4 & 5 september 2021

Met Motel Mozaïque organiseren we dit jaar opnieuw MOMO Fabrique Festival in de vorm van een ontdekkingsroute in het Rotterdamse stadshavengebied. Je wordt getrakteerd op optredens van onder meer de alternatieve popster Froukje en Amenti Theatre Company van Gil The Grid.

Daarnaast presenteren onze vrienden van BITTER en OASE een eigen programma vol music, art & performance en daarnaast komen ook free runners en cheerleaders voorbij tijdens MOMO Fabrique! Plus je ontdekt de tofste nieuwe hotspots in wording in het rauwe stadshavengebied waar wij met MOMO Fabrique nu als eerste programma maken.

Het festival op 4 en 5 september is verdeeld over 3 coronaproof (geen testen voor toegang vereist) routes per dag die je in enkele uren langs alle optredens leiden. Geen keuzestress dit keer dus!

De starttijden zijn 12:00, 14:00 en 16:00 uur en we verzamelen bij De Huidenclub. 

“IN ROTTERDAM WETEN ZE HOE ZE EEN FESTIVAL IN CORONATIJD MOETEN BOUWEN“ – DE VOLKSKRANT over MOMO Fabrique 2020

Een ticket voor MOMO Fabrique op 4 of 5 september kost 20 euro (inclusief servicekosten) en daarmee kun je ongeveer 4,5 uur genieten van alles wat we voor je in petto hebben. We fietsen van locatie naar locatie. Kun je niet je eigen fiets meebrengen? Geen probleem, dan hebben wij er wel eentje voor je. Je dient dan bij het kopen van je ticket een fiets erbij te huren voor slechts 5 euro.

Ook kun je kiezen voor een wat luxer ticket inclusief een heerlijk veganistisch 3-gangen diner bij BITTER na afloop van de route. Met vooraf Bietentartaar [rode biet – tomaat – olijven karamel], als hoofdgerecht Konijnenvoer [hooi – portobello – pompoen] en als dessert De Bitterbal [vanille – choco – kokos].

Op 5 september in de avond rollen we samen met Parfum de BoemBoem de rode loper uit voor Froukje! In De Huidenclub in Rotterdam geeft de zangeres een eenmalig (solo) optreden waarbij de fans wel heel dichtbij mogen komen. Tickets voor het Rode Loper concert van Froukje zijn alleen verkrijgbaar via Parfum de BoemBoem (sorry, uitverkocht)