Locaties

19/08/17

M4H is een van de vier gebieden van Stadshavens Rotterdam en was ooit een van de grootste fruithavens van de wereld. Nu met de verandering van haar functie is het een spannende en dynamische plek in transitie. Op de vrijkomende plekken ontstaat juist steeds meer nieuwe bedrijvigheid van met name pioniers uit de maakindustrie en de creatieve sector. In de toekomst zullen ook nieuwe woon- en werkvormen hier een plek krijgen.

AVL Mundo is opgericht door kunstenaar Joep van Lieshout en zet zich al sinds 2008 in om kunst toegankelijk te maken voor een groot publiek. Een van de initiatieven is de Beeldentuin (zie foto), een publiek toegankelijke tuin met de bekendste werken van Atelier Van Lieshout. Tijdens Fabrique Mozaïque zal de tuin dé plek zijn om van kunst én muziek te genieten want op deze bijzondere plek treden o.a. Colin Benders, Winne en Yung Nnelg op!

  • Locatie block party met optredens van Colin Benders, Winne en Yung Nnelg (van 19.00 tot 23.00 uur) -> AVL Mundo (Keileweg 18, Rotterdam)
  • Startpunt voor de routes van Parfum de BoemBoem (om 12.00, 15.00 en 22.00 uur) -> Keilepand (Keilestraat 9A, Rotterdam)
  • Workshops van FabCity Rotterdam (van 11.00 tot 19.00 uur) -> O.a. AVL Mundo, Keilepand en naastgelegen Voedseltuin en Studio Roosegaarde