Terugblik op Fabrique Mozaïque 2017

Schitterende recap van ons event Fabrique Mozaïque in het rauwe havengebied M4H, met optredens van Colin Benders, Winne (foto), Yung Nnelg, Pink Oculus, Animistic Beliefs en Chimobi bij AVL Mundo en routes van Parfum de BoemBoem. Check ook de foto’s op onze Facebookpagina met nog meer beelden van de routes en ook Fab City.

Video: Ruben Hamelink
Music: Forest Swords – The Highest Flood
Foto: Huck Sim

Fabrique Mozaïque in M4H

Op zaterdag 2 september 2017 stelt ‘Fabrique Mozaïque in M4H’ voor de derde maal het avontuurlijke en dynamische havengebied Merwe-Vierhavens (M4H) centraal.

 

Colin Benders (oprichter van Kytopia en The Kyteman Orchestra die zich nu volledig heeft gestort op de modulaire synthesizer), Rotterdamse hiphop-grootheid Winne en de jonge Ghanese rapper Yung Nnelg treden op tijdens een heuse Block Party in de Beeldentuin van Joep van Lieshout’s AVL Mundo. Middels verschillende nieuwe ontdekkingsroutes van Parfum de BoemBoem verkennen we het gebied en samen met FabCity Rotterdam spelen we op verschillende plekken in M4H met de technologie van de toekomst. Fabrique Mozaïque in M4H vindt plaats in het kader van de Wereldhavendagen.

Bekijk het filmpje van vorig jaar voor een impressie van Fabrique Mozaïque: