fbpx

Enoma per 1 oktober programmeur bij Motel Mozaïque 

Sinds 1 oktober is Enoma Amayo werkzaam als programmeur bij Motel Mozaique. Naast de programmering van MOMO Festival en MOMO Fabrique, zal zij zich ook gaan richten op het organiseren van concerten binnen MOMO Concerts, en nieuwe projecten helpen realiseren binnen MOMO Create.

In 2019 werd Enoma al onderdeel van het team als Young Talent. Via marketing en productie vond ze echt haar draai met het maken van Programma. Samen met artistiek directeur Harry Hamelink zal zij de verschillende programma’s gaan vormgeven. Wij zijn super blij dat Enoma het team van MOMO blijft inspireren met haar ideeën en energie. 

Enoma, jij hebt al wat edities van MOMO festival & MOMO Fabrique meegemaakt, wat is jouw beste MOMO herinnering tot nu toe?

Pff, wat een moeilijke vraag… Het allerleukste vind ik de momenten dat ik zelf compleet verrast word. Of het nu een sekswerkers-catwalk is, een pop-up gabber party, een acapella voordracht in een kerk of een drag opera performance. Het moment dat je, na de vele ideeën & alle gesprekken, kan genieten van de bijzondere MOMO verrassingen met allemaal blije bezoekers om je heen.

Wat voor een soort programma kunnen we van jou verwachten?

Ik ben vooral geïnteresseerd in nieuw tof talent, de nieuwe parels in de muziek. Ook houd ik van verhalen van artiesten. De redenen waarom artiesten de kunst maken die ze maken. Ik denk dat iedereen veel nieuwe inzichten kan krijgen en veel kan leren van al deze verschillende verhalen. 

Naast je werk bij MOMO, waar in Rotterdam kunnen wij jou ook tegen komen?

Tijdens een wandelingetje in het Kralingse Bos of bij Cinerama voor een filmpje. Tijdens een biertje drinken bij Kaapse Maria of bij een concertbezoek in de Maassilo. Op verschillende plekken in Rotterdam kan je mij wel tegenkomen!

Festival news