fbpx

Our City is Your City

Veggie

Veggie is een vegan koffiehuis dat sinds april 2017 open is, in Kralingen Rotterdam. Ze geloven in de voedselkringloop en dat is de reden waarom hun eten 100% veganistisch is ? (voor zover mogelijk van elke vorm van dierenmishandeling). Het is een magische daad om verschillende ingrediënten te mixen en er iets lekkers van te maken. Koken is een kunst! Maar deze kunst maakt deel uit van een lange cyclus die veel verder begint dan de handeling van het koken zelf en kan resulteren in iets meer dan alleen lekker eten.


Dat was de basis van hun inspiratie voor Veggie: een plek creëren waar het voedsel en de omgeving deel zouden uitmaken van een cyclus die zich richt op mooie, inspirerende en transformerende acties. In het verlengde hiervan gaat een deel van hun winst en alle fooien naar dierenreddingsprojecten in Brazilië.


Hun focus ligt niet alleen op het aanbieden van goede producten aan hun klanten, maar ook op een goede ervaring in een omgeving omgeven door kleuren, muziek, planten en positieve energie. Ze bieden ook afhaalmogelijkheden aan. U bent van harte welkom om deel uit te maken van hun cyclus ?

Veggie prepared two great vegan meals for MOMO Festival visitors. Just show your festival wristband and pick one of the two deals:

Mozaique Combo 1: 1 tosti (red pepper or mustard or hummus) + 1 muffin (chocolate or corn with coconut) + 3 vegan cheese balls

Mozaique Combo 2 : 1 quiche (mushrooms, or olive tapenade, or tofu with tomatoes) + 1 muffin (chocolate or corn with coconut) + 3 vegan cheese ball

Price: 8,50 euro
Gluten free option available

Through Rotterdam Eyes