fbpx

MOMO Fabrique 2022

Poetry & Art Street Tours

Gidsen: Nina & Wessel
Locatie: Centrum & West

Poetry International presenteert tijdens Motel Mozaïque een voorproefje van het nieuwste onderdeel van hun jaarlijkse Poetry & Art programma. Tijdens de Poetry & Art Street Tours ontdek je als bezoeker poëzie, kunst en zelfs poëtische kunst in de Rotterdamse openbare ruimte. Alledaagse locaties veranderen onder de invloed van poëzie ineens in inspirerende plekken. Overdag vallen sommige interventies je wellicht nooit op, maar als ‘s avonds de neons ineens aanspringen verandert Rotterdam in een dichterlijke stad. Op de routes vinden er ontmoetingen met hedendaagse spoken word artiesten plaats. Zij proberen je met hun bevlogenheid te enthousiasmeren over Rotterdam als stad van dichters en dichtkunst. 

Noot: De tours zijn ontwikkeld door Poetry International en maken ook deel uit van hun het Poetry & Art program tijdens het  festival dat dit jaar plaatsvindt van 30 mei tot 3 juni 2017. 

Vrijdag 7 april 15:30 & 19:30
Zaterdag 8 april 15:30 & 19:30

Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

Also check