fbpx

05/06/2022

    Free

Galerie Weisbard

Karl Weisbardstraat 175, Rotterdam

Open 13:30
Showtime 14:00

TaxiWars

CONCERT IN EXPO

De nieuwe Galerie Weisbard in Rotterdam trapte in mei af met een spectaculaire eerste expositie: ‘Hurry up and wait (Rotterdam edition)’, van muzikant, regisseur én fotograaf Tom Barman. 

Tom Barman zijn fotografie is geïnspireerd door zijn vele reizen en tours met zijn rockband dEUS en het recentere project TaxiWars, waarin hij zijn liefde voor jazz kwijt kan. Met beide bands hebben we met Motel Mozaique al meerdere toffe shows gedaan en regelmatig was Tom Barman te gast op MOMO Festival in een van zijn vele gedaantes.

Op zondag 5 juni om 14:00 uur speelt Tom Barman met TaxiWars midden in zijn expo! Verwacht stuwende jazz met een punky punch. Dit bijzondere optreden maken wij met MOMO Concerts mede mogelijk. Er worden geen tickets voor verkocht maar wel kunnen wij een klein aantal mensen verblijden met een plekje op de gastenlijst! Meld je snel aan voor dit unieke concert: stuur een berichtje naar derrick@motelmozaique.nl en vermeld je voor- en achternaam. In verband met de beperkte capaciteit kun je voor maximaal 2 personen reserveren. Je hoort dan z.s.m. van ons terug of je erbij kunt zijn. Sorry, er zijn geen plekken meer beschikbaar.

Benieuwd naar de expo? Tot en met 19 juni (2022) zijn de kunstwerken van Tom Barman te zien in Rotterdams mooiste nieuwe buurtje Little C.

Tom Barman foto expositie

Concert agenda