fbpx

20190608

€16,50 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20 Rotterdam

Deuren open 18.30 uur Aanvang 19.30 uur

Kevin

Special Guests: Sevn Alias, Murda, Momi, Vic9 o.a.

Kevin presenteert zijn nieuwe album ‘Vrij’ op zaterdag 8 juni 2019 in Annabel. Tickets voor deze release party zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10.00 uur.

Vrij

Na de succesvolle eerdere ‘Kleine Versnelling’ EP en zijn debuutalbum ‘Lente’ is begin mei het tweede album van Kevin verschenen: ‘Vrij’. De singles ‘Lelijk, ‘Paraplu’ (featuring Murda) en ‘Zielige Gozer’ (ft. Bizzey) waren al vooruit gestuurd. ‘Lelijk’ en ‘Paraplu’ zitten inmiddels alweer over de 1 miljoen streams. Op de plaat staat ook een track in samenwerking met Momi waar Kevin in april een Wintersessie mee deed bij 101 Barz. Deze video telt al meer dan 1,1 miljoen views! Op ‘Vrij’ hoor je ook Sevn Alias, Chivv, Idaly en Sticks plus Spanker, Ramiks, Trobi, FRNKIE, JasonXM en Regster droegen bij aan de producties.

“Vrij was mijn feeling toen ik naar het album luisterde. Ik ben altijd vrij geweest. Ik ging naar school wanneer ik dat wilde, ik stopte met voetbal wanneer ik dat wilde, terwijl iedereen me voor gek verklaarde. Vrij betekent daarom gewoon veel voor mij.”

Kevin

Kevin, ook wel bekend als SlowFlowAnimal, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Alles doet hij in zijn eigen tempo. De rapper is geboren en getogen in Rotterdam en met zijn muziek vertelt hij voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn EP ‘Kleine Versnelling’ uit. Na één dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan.

Begin 2018 bracht Kevin zijn debuutalbum ‘Lente’ uit, waarmee hij de felbegeerde nummer één positie in de Dutch Album Top 100 voor 2 weken heeft toegeëigend en sinds deze release is Kevin nooit uit de Top 100 verdwenen. Met zijn debuutalbum ‘Lente’ staat hij nu al 55 weken in de charts.

 

Concert agenda