fbpx

06/04/2023

€41,50 inc. fee

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors 19:30
Showtime 20:00 (NEW!)

dEUS

Support: Meltheads

Op 6 april 2023 ontvangen we voor het eerst sinds 2015 onze Vlaamse vrienden van dEUS weer eens in Rotterdam, ditmaal voor een concert in de Maassilo als onderdeel van de How To Replace It Tour.

Tien jaar geleden verscheen het laatste album van dEUS, en het volk wacht met smart op nieuw werk van de Belgische band. Op 17 februari 2023 is het dan eindelijk zover, dan ziet How To Replace It het licht. Luister naar het album op Spotify. De band draait ondertussen al 28 jaar mee, en hun wild geprezen album The Ideal Crash heeft zijn 20-jarig jubileum een aantal jaar geleden al gevierd. Maar als je door deze cijfers denkt dat de mannen oud en saai zijn geworden, dan heb je het helemaal verkeerd.

In het aankomend album vind je precies wat je al jaren zoekt. Het is een verfrissend werk dat verrast en verbaast, maar de onmiskenbare dEUS sound zijn de heren niet kwijtgeraakt. De nummers zijn zoals altijd slim in elkaar gestoken en ietwat vreemd, maar het is vooral heel vernieuwend, en dat is dan ook hetgeen waarvoor deze band zo geprezen wordt. Maar niet alleen de opnames worden geprezen, ook hun liveshows zijn legendarisch (we zagen ze afgelopen zomer in topvorm op Best Kept Secret), en dat zal op 6 april 2023 in de Maassilo niet anders zijn.

Bezetting
Tom Barman
Klaas Janzoons
Stéphane Misseghers
Alan Gevaert
Mauro Pawlowski

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

PS: Check ook K’s Choice in de Maassilo!

Concert agenda