fbpx

17/10/2022

€22 inc. fee

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam

Doors 19:00
Showtime 20:00

Boy & Bear

Support: Stu Larsen

Het Australische Boy & Bear heeft zich sinds 2009 ontwikkeld tot een van de beste indiefolkbands ter wereld. Niet zonder obstakels overigens: frontman Dave Hosking werd in 2015 rond de release van Limit Of Love behoorlijk ziek en moest zijn hele dieet en levensgewoonte omgooien om het bestaan als rondreizend muzikant voort te kunnen zetten.

Bij de meest recente langspeler Suck On Light uit 2020 opereert Boy & Bear weer in optima forma. De band flirt met elektronische elementen en psychedelica, zonder op de zonnige melodieën en loepzuivere zanglijnen in te boeten. De muziek van het album is geproduceerd met een speelse, moderne benadering en liedjes die tijdloos klinken.

De band lijkt klaar voor een nieuw hoofdstuk en een nieuwe plaat, dus verwacht vanavond in LantarenVenster veel nieuwe pareltjes in het repertoire. Live is Boy & Bear altijd een sensatie, dus wacht niet te lang met het binnenhengelen van kaartjes.

Stu Larsen

De support-act is bij Stu Larsen in zeer goede handen. Stu Larsen is een ware Australische troubadour; hij schrijft gevoelige bluesfolkliedjes die hij inkleurt met gitaar, banjo, ukulele en zijn melancholieke stem. Nog een mooie reden om dit concert niet te missen.

Dit concert wordt gepresenteerd door LantarenVenster, Rotown & MOMO Concerts

Concert agenda