fbpx

10/11/2022

€22 (inc. fee)

Maassilo Rotterdam

Maashaven Zuidzijde 1-2

Doors 19:30
Showtime 20:30

black midi

Support: Dos Monos

Ze stonden onlangs nog Best Kept Secret aan gort te spelen. Onvoorspelbaar, heftig, experimenteel: black midi is al een paar jaar lang een van de grootste lives-sensaties der planeet aarde. De band uit Londen is zo innovatief dat de meest uiteenlopende referenties gebruikt worden om hun onmiskenbare sound (tevergeefs) te omschrijven, van King Crimson tot DNA tot Death Grips.

De vele tempowisselingen, orkanen aan noise in combinatie met de vervreemdende, afgeknepen stem van die frontman-met-superschurk-naam Geordie Greep. Zéker live, waar het allemaal nog twee tandjes hectischer mag en kan. black midi moet je in levende lijve zien om überhaupt te geloven.

Na te hebben gespeeld op ‘s werelds beste festivals (o.a. Coachella en Primavera) en een uitgebreide Amerikaanse tour, keren ze komende winter terug naar Rotterdam (waar ze in 2019 een van de absolute smaakmakers waren van MOMO Festival). Op donderdag 10 november 2022 speelt black midi in de Maassilo! Met op zak alweer hun derde album, Hellfire, dat op 15 juli uitkomt.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Concert agenda