fbpx

Eerste twintig namen voor MOMO18

Hou je vast, hier komt de eerste serie namen voor Motel Mozaïque Festival 2018! Op 19, 20 en 21 april 2018 ontvangen we de volgende 20 artiesten tijdens MOMO18 in hartje Rotterdam:

A Hawk And A Hacksaw, Abattoir Blues, Alela Diane, Amenra, Binkbeats, Bruxas, Equal Idiots, Faces On TV, Henry Green, Island, James Elkington, Kele Okereke, Martin Kohlstedt, METZ, SOHN, The Weather Station, Wye Oak [muziek], Connor Schumacher / Dansateliers, Ivo Dimchev, Wunderbaum [performance]

Van balkanfolk tot sludgemetal en van experimentele pianomuziek tot noisepunk, het programma van Motel Mozaïque is weer net zo contrastrijk als de stad waarin het festival plaatsvindt. Neem een verfrissende duik in het programma en ontdek MOMO18!

Begin 2018 wordt een volgende worp namen verwacht, snel gevolgd door de eerste gidsentochten waarbij festivalbezoekers worden geleid langs de rafelranden van de Maasstad.

Slapen onder de sterren

Het slaapproject van Motel Mozaïque is ook al bekend en wordt tijdens MOMO18 gekoppeld aan het project ‘Drie Koningen’. Hierin onderzoeken schrijver/theatermaker Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik de oorzaken en gevolgen van lichtvervuiling en de mogelijkheden van een donkere stad. Lees verder

Early Bird tickets nu verkrijgbaar

De Early Bird kaartverkoop voor Motel Mozaïque Festival 2018 is reeds gestart. Scherp geprijsde passe-partouts, dagtickets en kaartjes voor het slaapproject of slapen in een hostel zijn allemaal verkrijgbaar.

BESTEL TICKETS

Festival news