fbpx

Eerste namen voor Motel Mozaique 2014

Daar gaan we dan!! De eerste muzieknamen van Motel Mozaique 2014 zijn…. Asgeir (IS) – magisch klinkende indiefolk met elektronische hintjes, met een stem die doet denken aan Bon Iver, Nick Waterhouse (US) – jonge singer-songwriter die in de verkeerde tijd lijkt te zijn beland (50’s swing), Omar Souleyman (SY) – eclectische mix van technobeats en traditionele Syrische volksmuziek , La Luz (US) – rammelende surfpop, Girls In Hawaii (BE) – indiepop/rock met invloeden van onder andere Grandaddy en Sparklehorse, Thumpers (UK) – alternatieve pop, Eagulls (UK) – mix van postpunk en hardcore punk uit de jaren ’80.

Daarnaast zijn er drie beeldend kunstenaars bevestigd waaronder Pim Palsgraaf. Zijn beelden roepen ontzag en bewondering op voor zowel natuur als verstedelijking. Soms gebruikt Palsgraaf zelfs opgezette dieren, die langzaam overwoekerd worden door de stad. Daarnaast zal van Risk Hazekamp en Harm Weistra videokunst te zien zijn op de gigantische videowall in de hal van de Rotterdamse Schouwburg.

Check het Programma overzicht voor meer info!

De komenden maanden worden nog tientallen namen van artiesten, theatermakers en kunstenaars bekendgemaakt.

De 14e editie van het Motel Mozaique Festival vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2014 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Het programma omhelst een mix van nieuwe, spannende muziek, indringend theater en opvallende beeldende kunst. Maar er is op Motel Mozaique veel meer te beleven: festivalgidsen tonen de bezoekers hun tofste plekken in de stad en voor wie ook wil blijven slapen staat er een bijzonder bed klaar. De kaartverkoop voor Motel Mozaique 2014 start op zaterdag 30 november. Snelle beslissers kopen hun kaartje tegen een early bird-tarief, dit geldt voor zowel passe-partouts als dagkaarten.

Festival news