fbpx

Eerste namen voor MOMO Festival 2020!

Destroyer, Eefje de Visser, Lankum, Squid, YĪN YĪN, Greentea Peng en Velvet Negroni naar Rotterdam • Early Bird tickets op vrijdag 15 november in voorverkoop

Het is zover, Motel Mozaïque bevestigt de eerste namen voor MOMO Festival 2020! De twintigste editie van het Rotterdamse festival vindt plaats in de binnenstad van 16 tot en met 18 april 2020. Het festival wordt, voor het eerst, geopend in de iconische Maassilo waarin alle facetten van MOMO aan bod komen; music, performance & art.

Programma

De eerste zeventien bevestigingen voor het muziekprogramma zijn; Eefje de Visser, Destroyer, Squid, YĪN YĪN, Velvet Negroni, Kampire, Pregoblin, Big Society, Dry Cleaning, Leif Vollebekk, The Goa Express, Resavoir, Dana Gavanski, Lankum, LO-FI LE-VI, Greentea Peng en MC Yallah & Debmaster.

Naast het muziekprogramma zijn ook de eerste performances bevestigd; Een pre-premiere van Tabea Martin’s Nothing Left en het multidisciplinaire 71BODIES-1DANCE van Daniel Mariblanca. Het gidsenprogramma maakt traditioneel deel uit van Motel Mozaïque. De Tweede Natour gidst langs het langste gebouw van de stad, het zogenaamde Luchtpark bij de Rotterdamse Hofbogen.

Check de line-up pagina’s en kom alles te weten over deze eerste worp namen.

Eefje de Visser door Lonneke van der Palen

MOMO Art Motel

Voor de ultieme MOMO-ervaring is er het Art Motel. Bezoekers kunnen er voor kiezen te slapen in het MOMO Art Motel waarvoor we dit jaar samenwerken met Culture Campsite, de unieke stadscamping langs de Maas. Bezoekers slapen in kunstwerken die fungeren als slaapkamers, gebouwd uit volledige gerecyclede materialen. Op locatie zijn alle voorzieningen aanwezig, van een mogelijkheid voor het maken van een kampvuur tot douchevoorzieningen. De kamers zijn ook vanaf vrijdag 15 november te boeken.

MOMO Art Motel @ Culture Campsite

Kaartverkoop

De Early Bird tickets voor het festival gaan vrijdag 15 november om 11.00 uur in de voorverkoop via onze ticketingpartner Ticketmaster. Check onze ticketpagina voor alle soorten tickets.

De komende tijd maakt MOMO Festival nog meer muziekacts, performers, kunstenaars, ontdekkingsroutes en speciale projecten bekend.

Ontdek de muziek line-up

Luister naar de eerste muziekacts via onze MOMO Festival 2020 playlist op Spotify

Festival news