fbpx

3voor12 sessies op MOMO17

In het monumentale gebouw van Arminius kun je tijdens Motel Mozaïque Festival overdag genieten van intieme 3voor12 sessies. 3voor12 nodigt optredende artiesten uit voor een extra optreden (dus naast hun reguliere shows in de avonduren). Deze mini-concerten worden in beeld en geluid vastgelegd dus ook na het festival kun je hier lekker van genieten.

Entree bij de 3voor12 sessies is gratis, maar de capaciteit is beperkt dus wees er op tijd bij om jouw favoriete festival-act van heel dichtbij mee te maken!

Vrijdag 7 april

13.00 Dayme Arocéna: ze is de nieuwe stem van Cuba, met een krachtig geluid en razend spannende jazzcomposities.

14.00 Kim Janssen: de Utrechtse folkie bracht afgelopen weekend een magistrale, rijkgeorkestreerde plaat uit met hulp van Sigur Rós- en Sufjan Stevens-vrienden.

15.00 Pitou: meerstemmige fluisterfolk van de Amsterdamse zangeres, die al hoge ogen gooide op de Popronde.

16.00 ALA.NI: Tijdens Eurosonic blies ze ons omver in de 3FM studio, en dus hebben we de Parijse croonster gewoon weer uitgenodigd.

Zaterdag 8 april

12.00 Lisa Hannigan: de Ierse folkie lanceerde haar carrière in de band van Damien Rice, maar is nu al even solo ook een grote naam in diezelfde hoek.

13.00 Novo Amor: met zijn emotionele kopstem masseert deze Britse troubadour heel lekker je traanklieren.

14.00 The Lemon Twigs (akoestisch): twee onnavolgbare psych-tieners die in de leer gingen bij het even onnavolgbare Foxygen.

15.00 Isaac Gracie: moest je al een traantje wegpinken bij Novo Amor, grote kans dat je het al helemaal niet droog houdt bij Isaac, die al even romantische folkliedjes maakt.

16.00 Weyes Blood: ze droeg bij aan Ariel Pinks Haunted Graffiti en maakt zelf eigenzinnige seventies-folk, voor liefhebbers van Julia Holter.

Festival news