fbpx

Eerste 3voor12 sessies bekend

De eerste artiesten die optreden tijdens de beruchte 3voor12 sessies op Motel Mozaique 2016 zijn bekend! Jullie worden verwend, want wat dacht je van Flying Horseman, Damien Jurado, Cameron AG, Gwenno (vrijdag), Amanda Bergman, NAO en Marlon Williams (zaterdag) die overdag allemaal een extra en intiem optreden doen? En dan ook nog eens op zo’n mooie plek. De 3voor12 sessies vinden dit jaar namelijk voor het eerst plaats in het monumentale gebouw van Arminius. 

Vrijdag 8 april ben je er vanaf 14.00 uur aan het juiste adres en zaterdag vanaf 12.00 uur, met sessies van 20 minuten op het hele uur. Tijden en optredens zijn uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen. De resterende sessies hopen we snel na het weekend bekend te kunnen maken.

3voor12 is al sinds de beginjaren van Motel Mozaique partner van het festival en nodigt optredende artiesten uit voor een extra performance (dus naast hun reguliere shows in de avonduren). Deze optredens worden in beeld en geluid vastgelegd dus niet alleen tijdens het festival kun je genieten maar ook achteraf.

Hieronder vind je een kleine greep uit de talloze sessies die 3voor12 al op verschillende locaties tijdens Motel Mozaique deed.

 

Festival news