fbpx

De vier museumtips van Motel Mozaique

Dit jaar leidt Motel Mozaique je niet alleen langs de indrukwekkendste plekken in Rotterdam via verrassende tochten, maar kun je tijdens het festival ook op bezoek bij Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen, TENT en Witte de With! We werken dit jaar met deze vier toonaangevende kunstinstellingen samen waardoor je op vertoon van je Motel Mozaique-polsbandje op zaterdag 6 april Boijmans, TENT en Witte de With gratis kunt bezoeken. Daarnaast krijg je tijdens het festivalweekend bij de Kunsthal op vertoon van  je polsbandje 40% korting. Ontdek het mooie Rotterdam, dus ook deze mooie Rotterdamse musea/kunstinstellingen!

Kunsthal Rotterdam met ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier’ en ‘Like Pastoe’
In de Kunsthal is de spectaculaire tentoonstelling ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk’ te zien. Gaultier is met zijn creaties en cutting-edge designs beeldbepalend in de mode van de afgelopen 35 jaar tot nu.
De omvangrijke design tentoonstelling ‘Like Pastoe’ presenteert een selectie van bijna honderd meubels waaronder kasten, stoelen en tafels, en tientallen schetsen, advertenties en foto’s van bekende Nederlandse fotografen en vormgevers.Voor meer info klik hier.

Museum Boijmans Van Beuningen met ‘Hand Made: lang leve de het ambacht’
Bij het Museum Boijmans Van Beuningen kun je de grote voorjaarstentoonstelling ‘Hand Made: lang leve het ambacht’ komen bekijken. In een uniek overzicht toont het museum de meest verrassende objecten door mensenhanden gemaakt. Voor meer info klik hier.

TENT met ‘Libia Castro & Ólafur Ólafsson – Asymmetry’
TENT presenteert de eerste omvangrijke solotentoonstelling in Nederland van Libia Castro & Ólafur Ólafsson (Rotterdam/Berlijn), die ook te zien is in het weekend van Motel Mozaique! De overzichtstentoonstelling brengt video-, installatie-, geluids- en sculptuurprojecten uit de afgelopen tien jaar bij elkaar.Voor meer info klik hier.

Witte de With Center for Contemporary Art met ‘Paola Pivi – Tulkus 1880 to 2018’
Bij de Witte de With is de tentoonstelling Tulkus 1880 to 2018 te zien, een indrukwekkend kunstwerk van Paola Pivi, dat voortkomt uit een grootschalig, internationaal onderzoek dat nog tot 2018 continue in ontwikkeling is. Voor meer info klik hier.

Let op!
Op vertoon van je Motel Mozaique 2013 polsbandje kun je op zaterdag 6 april gratis naar Boijmans, TENT en Witte de With, en krijg je 40% korting op een bezoek aan de Kunsthal op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april.
De kortingsactie bij de Kunsthal geldt op basis van het vertoon van het Motel Mozaique 2013 polsbandje aan de kassa van de Kunsthal Rotterdam. Je betaalt €7,50 in plaats van €12,50 (geldig voor 1 persoon per polsbandje). Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.