fbpx

De eerste namen voor het nachtprogramma

Ook in de nacht bij je bij Motel Mozaique aan het juiste adres! De eerste namen van het nachtprogramma, dat zich hoofdzakelijk in onze nieuwe festivallocatie Annabel afspeelt, zijn inmiddels bekend.

Producer Julio Bashmore heeft één grote liefde: house. Die liefde hoor je terug in zijn eigen tracks en remixes, die overlopen van secuur knip-en-plakwerk met soulvolle vintage samples. De klassieke Chicago sound combineert hij met een Franse flair; de disco-vibes die je ook bij Daft Punk tegenkomt, hoor je ook in zijn werk. Ook de invloed van de hiphopcassettebandjes die zijn oudere broer in de jaren ’90 aan hem liet horen komen onmiskenbaar terug in zijn sets. Het eindresultaat is aanstekelijk, flamboyant en ultiem dansbaar.

Zo goed dat ze alleen je voornaam nodig hebben om te weten wie je bent, dat zijn er maar weinig. Toch hoef je in de Nederlandse elektronische muziekscene maar de naam ‘Serge‘ te laten vallen of iedereen weet wie je bedoelt. Als eigenaar van Clone Records en de Rotterdamse platenzaak van dezelfde naam is hij een invloedrijke smaakmaker in de scene. In zijn dj-sets laat Serge je kennismaken met de allerbeste muziek waar je nog nooit van gehoord hebt. Vergeten parels uit het verleden rijgt hij moeiteloos aan gloednieuwe ontdekkingen, wars van trends of hypes.

Spoedig maken we meer namen bekend van het nachtprogramma waarvoor je een apart ticket (voor 8 of 9 april) kunt kopen. Maar met je passe-partout of dagkaart zit je ’s nachts sowieso ook goed!

Festival news