fbpx

De eerste gidsentochten!

Hoe ontvang je vrienden van buiten Rotterdam? je laat ze jouw tofste plekken van deze stad zien en je vermaakt ze! Ook bij de gidsen van Motel Mozaique staat deze gastvrijheid voorop. Onze gidsen staan ook voor de zestiende editie van Motel Mozaïque weer voor je klaar! Ze nemen je mee op avontuur door Rotterdam en laten je de meest bijzondere, gekke, geheime en grappige plekken van de stad zien. Met mooie herinneringen, anekdotes, historische vertellingen en performances maken ze jouw festivalbeleving onvergetelijk.

Dit jaar weer veel mooie tochten met Transformatie als rode draad. We gaan naar het Kleinpolderplein, de Hofbogen en het Baan kwartier. Er is een My First Motel voor de allerkleinste festival bezoekers en een Noord meer weg tour langs die plekken die onverstoorbaar hetzelfde blijven terwijl alles om hen heen veranderd. We gaan naar achterkanten en non plekken, door de ogen van nieuwe bewoners bekijken we Nieuw in Rotterdam maar krijgen we ook het uitzicht vanaf onze oudste wolkenkrabber het Witte Huis te zien. En als je eens iets anders wilt horen kun je ook de Schouwburg in lopen voor wat Ongevraagd Advies.

Voor het meeste programma dien je je van tevoren aan te melden, dit kan vanaf maandag 21 maart maar je kunt ook gewoon naar de gidsenbalie op het Schouwburgplein komen voor deelname.

Festival news