fbpx

Dagtickets nu beschikbaar

Met een uitgebreide middagprogrammering beschouwen wij onze eerste aanzet tot Weekender festival alvast geslaagd. Met op zaterdag 6 april o.a.:
– voor het eerst overdag al concerten in de Rotterdamse Schouwburg, met om 13:00 Valgeir Sigurdsson en om 15:00 De Tweede Speeldoos van Torre Florim en Roos Rebergen bijgestaan door hun bandleden (ofwel De Staat & Roosbeef)
– nieuw ontwikkelde routes over daken en naar de haven.
En op beide festivaldagen bieden we meer programma aan op festivalhart Plaza Mozaique en voor het eerst ook volop food & drinks!

Onder de noemer van Stay over for the weekend hebben wij de afgelopen maanden ons uiterste best gedaan om een zo mooi mogelijk, 36 uur durend programma te maken. Los van een paar uur heerlijke slaap in ons slaapproject, in een hotel, bij vrienden in Rotterdam of gewoon thuis. Alleen vallen veel van deze puzzelstukken nu pas in elkaar. Niet vreemd ook natuurlijk, wanneer je je op plekken als daken, bouwputten en de haven wilt begeven..

Wij kregen de laatste weken veel berichten van onze vaste bezoekers die al jaren gewend zijn aan het feit dat zij voor Motel Mozaique ook dagkaarten kunnen kopen. Om niet te spreken van nieuw pubiek, dat Motel Mozaique nu pas ontdekt maar liefst veilig met 1 dag kennis maakt met het festival (na deze editie zijn we wel om!). Om die redenen bieden wij nu de extra mogelijkheid om voor Motel Mozaique 2013 dagkaarten te kopen.

Dagkaarten:
– Vrijdag 5 april € 37,50 (programma van 16:00 tot 04:00, exclusief slapen)
– Zaterdag 6 april € 45,- (programma van 11:00 tot 04:00, exclusief slapen, inclusief middagconcerten in de Rotterdamse Schouwburg en de mogelijkheid om mee te gaan op routes over daken, bouwputten en naar de haven o.a.).

Maar als je verstandig bent koop je voor € 65 een passe-partout voor 5 & 6 april (exclusief slapen) en ben je het hele weekend onze gast. Ofwel: STAY OVER FOR THE WEEKEND!!

Tickets zijn verkrijgbaar via onze online ticketshop, HIER!