fbpx

Convoi Exceptional support Katzenjammer

Convoi Exceptional is bevestigd als support-act voor het concert van Katzenjammer op zondag 6 mei in de Rotterdamse Schouwburg. De percussieact van Convoi Exceptional barst van de positieve energie die niemand onberoerd laat! Zo bleek in 2011, toen de muzikanten tijdens de openingsavond van Motel Mozaique iedereen op het Schouwburgplein aan het dansen kregen. En tijdens het afgelopen Motel Mozaique editie waren zij het gezicht van het nieuwe project ‘Vive la Straatmuzikant’ en wederom verantwoordelijk voor een feestelijke opening.

‘Met een trommel op je rug het avontuur tegemoet! Van Berlijn tot Kopenhagen, van Parijs tot Rome en van Groningen tot in thuishaven Rotterdam. Het aantal plekken waar Convoi Exceptional de afgelopen jaren heeft opgetreden is op geen tien handen meer te tellen.’

In de zomer van 2006 kwamen Job, Johan, Ruben, Arnout en Dick op het idee een percussieact op te richten. Al snel groeide het aantal optredens en speelden de mannen onder andere op festivals als de Parade, Oerol, Almere Zand en Mysteryland. In januari 2010 bracht en zij de film ‘We Got Ya!’ uit die het verhaal vertelt van hun reis naar New York.