fbpx

Convoi Exceptional, St. Paul & DJ Tom Barman

Het laatste weekend van festival De Keuze verwelkomen wij voor het gratis muziekprogramma aantal hele goede bekenden van Motel Mozaique, je kunt ook wel spreken van vaste gasten: Convoi Exceptional, St. Paul en DJ Tom Barman.

vrijdag 28 september (v.a. 22:00)

Convoi Exceptional
De percussieact van Convoi Exceptional barst van de positieve energie die niemand onberoerd laat! Voor de band was de afgelopen editie van het Motel Mozaïque festival een hoofdrol weggelegd: Zij openden het festival en speelden tijdens het weekend in de binnenstad diverse keren op straat. Overal waar zij speelden verzamelden hordes mensen zich om de groep dankzij de aanstekelijke ritmes van hun percussie.

St. Paul
Dj St. Paul is geliefd om zijn verzorgde mix van tijden en stijlen. Hij werd bekend als resident van Tivoli Utrecht en draait inmiddels al jaren in het Nederlandse club- en poppodiumcircuit. Ook festivals als Lowlands of Motel Mozaïque staan met grote regelmaat op de agenda. St. Paul staat voor wat hij draait. Pop, soul, indie, beats, rock ‘n roll. Er zijn geen regels. Mooie muziek is niet aan genres gebonden. Different Styles, Different People, One love!

zaterdag 29 september (v.a. 22:00)

DJ Tom Barman
Het is alweer even geleden dat Tom Barman, frontman van de Vlaamse band dEUS, filmmaker en feestbeest, zijn DJ-kunsten vertoonde. Voor Rotterdam maakt hij graag ruimte vrij in zijn drukke agenda! Diverse memorable dj-sets gaf hij er eerder, zoals op Motel Mozaique (waar hij ook te zien was met dEUS, Magnus en Guy van Nueten) en tijdens een afterparty van het IFFR in de schouwburg.

Voorafgaand aan Tom Barman zie je Susie’s Haarlok: Veldwerk, een popconcert, voorstelling en documentaire ineen. Het is een serie muzikale buurtportretten, waarbij de songteksten rechtstreeks afkomstig zijn uit gesprekken met buurtbewoners. Speciaal voor de Keuze maakt Susies Haarlok een Rotterdamse editie van Veldwerk rondom ‘Duurzaamheid’.