fbpx

Concertserie 2013 uitgebreid met Guus Meeuwis

Motel Mozaïque organiseert in 2013 weer een serie popconcerten in en in nauwe samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg en de Doelen. Dit omdat Rotterdam niet beschikt over een grootstedelijk poppodium, maar vooral omdat de partijen de artistieke meerwaarde inzien van het gezamenlijk organiseren van zich onderscheidende popconcerten. Zo werden in 2012 succesvol concerten georganiseerd van o.a. Tindersticks, The Kyteman Orchestra, Tori Amos & Metropole Orkest, Spinvis, Blaudzun, Katzenjammer en Maceo Parker.

De serie popconcerten bestaat inhoudelijk vooral uit concerten ‘met een hoog Motel Mozaïque – gehalte’… maar het kan dus ook iets compleet anders zijn, zoals Guus Meeuwis! In dit geval maakt Motel Mozaique van concertlocatie de Rotterdamse Schouwburg een club/poppodium, zoals eerder met concerten van Katzenjammer en Maceo Parker en de tientallen shows tijdens het Motel Mozaique festival. Zodoende gaat een artiest als Guus Meeuwis niet aan Rotterdam voorbij, bij gebrek aan een grootstedelijk poppodium zoals WATT en Nighttown waren.

De komende periode staan in de Rotterdamse Schouwburg ook concerten gepland van Gogol Bordello (23 juni) en Ed Kowalczyk (18 september, uitverkocht). Binnenkort worden meer concerten bekend gemaakt.

Guus Meeuwis ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’
Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer met festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug met een club- en theatertour ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band komt Guus naar de Rotterdamse Schouwburg voor een staande clubshow waarbij hij vooral zijn uptempo liedjes speelt. Feest dus! De kaartverkoop start op vrijdag 10 mei om 10:00 via de voorverkoopkanalen van Ticket Service Nederland en via de Rotterdamse Schouwburg.

De komende periode staan in de Rotterdamse Schouwburg concerten gepland van Gogol Bordello (23 juni), Ed Kowalczyk (18 september, uitverkocht) en Guus Meeuwis (22 oktober). Binnenkort worden meer concerten bekend gemaakt.