fbpx

05/03/2019

€33 - €41 (inc. fee)

De Doelen (Grote zaal)

Schouwburgplein 50, Rotterdam

Deuren open 19.00 uur
Aanvang 20.15 uur

Yann Tiersen

In Concert

Yann Tiersen komt op 5 maart 2019 naar Rotterdam voor een concert in de Doelen! De show van de Franse multi-instrumentalist staat in het teken van het nieuwe album ‘All’, dat voorafgaand aan zijn tour verschijnt. Voor dit concert zijn uitsluitend zitplaatsen verkrijgbaar.

Yann Tiersen

Al sinds 1995 bouwt Yann Tiersen, die veel bekendheid heeft gegenereerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en ‘Good bye, Lenin!’, een indrukwekkende discografie op. Begonnen in de klassieke muziek, beweegt Yann Tiersen zich door de jaren heen almaar meer richting rock en electronica. Dit levert een eclectische combinatie van (post)rock en ambient op waarbij het filmische karakter nooit ver weg is.

Studioalbum #10: ‘All’

Inmiddels staat Yann Tiersen aan de vooravond van de release van zijn tiende studioalbum. Dit naast een veelvoud aan zijprojecten en live-registraties. Het nieuwe album ‘All’ is de eerste plaat die is opgenomen in Yann Tiersen zijn nieuwe studio ‘The Eskal Project’, die tevens dienst doet als concertzaal. Yann Tiersen heeft voor dit imposante project in zijn woonplaats Ushant, een klein eiland in de Keltische zee, een verlaten discotheek omgebouwd tot muziekpaleis.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Motel Mozaique Concerts, Rotown, LantarenVenster, BIRD en de Doelen

TIP: Ook pianist Joep Beving komt naar de Doelen!

 

 

Concert agenda