fbpx

20/09/2014

€ 10

Rotterdamse Schouwburg

kleine zaal

Aanvang 21:00

Winterdagen

Motel Mozaique programmeert dit jaar een tweetal concerten tijdens Festival De Keuze dat van 18 tot en met 28 september 2014 plaatsvindt in de Rotterdamse Schouwburg: Winterdagen en Soldier’s Heart. Winterdagen treedt op zaterdag 20 september op in de kleine zaal van de schouwburg.

Winterdagen is het filmische muziekproject van pianist Mink Steekelenburg (Half Way Station, bassist Martijn Eikenhout en violist Jaap Rovers. Samen nemen ze je mee op een verkenningstocht van beeldende en minimale muziek. Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm en Sigur Rós brengen ze zachte melancholische klanken ter gehore. Ze houden het continu spannend door meerdere instrumenten te bespelen en live veel te improviseren. Op De Keuze wordt Winterdagen bijgestaan door meerdere gastmuzikanten, voor een eenmalig Winterdagen & Friends optreden.

Festival De Keuze is het jaarlijks terugkerend theater-, dans-, en performancefestival dat in Rotterdam een grote verscheidenheid aan eigenzinnige kunstenaars van over de hele wereld presenteert. Zij bevolken elf dagen lang niet alleen de Rotterdamse Schouwburg, maar ook het Schouwburgplein en allerlei andere en steeds wisselende locaties in de stad. In het festivalhart in de schouwburg komen daarnaast muziek, goed eten, gesprekken en ontmoetingen met de internationale gasten samen in een feest voor de kunsten.

Concert agenda