fbpx

14/09/2018

€16,50 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20

Deuren open 19.00 uur
Aanvang 20.15 uur

Winne

Support: Ray Fuego

Helaas, dit concert is al weken uitverkocht. Maar… er komt een extra show van Winne in Annabel! Info & tickets

In navolging op zijn nieuwe single release ‘Winti’ kondigt Winne nu ook een nieuwe clubtour aan. Winne tourde voor het laatst langs de grote podia in Nederland en België in 2013 met rapformatie Great Minds. Een heuse zegetocht, die 15 data tellende clubtour verkocht volledig uit en het bijbehorende album kwam op #2 binnen in de Album Top 100. De nieuwe tour wordt natuurlijk afgetrapt in Rotterdam, op vrijdag 14 september 2018 in Annabel.

In de tussentijd heeft Winne allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Daarnaast was Winne de laatste jaren geregeld live te zien op crossover festivals als Solar Weekend, Lowlands, NIKO. Open Air, Latin Village, Fabrique Mozaique, Oranjebitter en Mysteryland. Hiermee bevestigt Winne zijn vaste waarde als populaire hiphop artiest in het hedendaagse live circuit.

Voor zijn nieuwe single Winti rapt Winne voor het eerst in zijn moedertaal. “Deze track heeft voor mij een bijzondere lading, de sample die is gebruikt werd thuis altijd gezongen door mijn moeder, zij was dan ook de eerste die de track te horen kreeg. Toen ik zag dat het haar raakte heb ik geen moment meer getwijfeld en voelde het goed.” De bijbehorende videoclip – bekijk hem hieronder – is geschoten in Suriname, waar hij voor het eerst een Winti-prey ceremonie bijwoonde.


Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique Concerts en Annabel


Rotterdam door de ogen van Winne

Ons project Our City Is Your City toont Rotterdam door de ogen van MOMO en door die van iconische bewoners, zoals Winne. Check zijn laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of favoriete shops op Our City Is Your City.

Concert agenda