05/04/2019

€16,50 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20, Rotterdam

Deuren open 19.00 uur
Aanvang 20.15 uur

Winne

+ support-act

Zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’ kwam van de zomer binnen in de Album Top 100 en zijn clubtour is al compleet uitverkocht. Winne is on a roll!

Winne trapte onlangs zijn tour af met een memorabele show in Annabel. Dit concert was al weken van tevoren uitverkocht, en de vraag naar tickets bleef aanhouden. Daarom komt er nu een extra show op vrijdag 5 april 2019!

Winne tourde voor het laatst langs de grote podia in Nederland en België in 2013 met rapformatie Great Minds. Een heuse zegetocht, die 15 data tellende clubtour verkocht volledig uit en het bijbehorende album kwam op #2 binnen in de Album Top 100.

In de tussentijd heeft Winne allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Daarnaast was Winne de laatste jaren geregeld live te zien op crossover festivals als Solar Weekend, Lowlands, NIKO. Open Air, Latin Village, Fabrique Mozaique, Oranjebitter en Mysteryland. Hiermee bevestigd Winne zijn vaste waarde als populaire hiphop artiest in het hedendaagse live circuit.

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique Concerts en Annabel


Rotterdam door de ogen van Winne

Ons project Our City Is Your City toont Rotterdam door de ogen van MOMO en door die van iconische bewoners, zoals Winne. Check zijn laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of favoriete shops op Our City Is Your City.

 

 

 

Concert agenda