fbpx

17/11/2013

Tickets a € 27 (ex. servicekosten)

de Doelen

Willem Burger Zaal, uitsluitend zitplaatsen, geplaceerd

Zaal open: 19:00
Aanvang programma: 20:00

Venice

Ter promotie van hun eerste nieuwe studio album in zes jaar tijd, getiteld What Summer Brings, komt Venice naar Nederland voor een uitgebreide ‘full band tour’. De band, afkomstig uit Venice Beach Californië, die in ons land immens populair is mede dankzij hun grootste hit ‘Family Tree’, zal tijdens deze tournee naast splinternieuw nieuw werk ook publieks-favorieten ten gehore brengen. 

Meet & Greet
Zoals altijd bij Venice kennen de concerten een pauze en zullen de shows worden afgesloten met een gebruikelijke Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken.

‘Westcoast’ grootheden
Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn en die al voor meer dan de helft van hun leven samen muziek maken. Met hun fraaie folk/country rock en indrukwekkende samenzang, behoren zij in hetzelfde rijtje andere ‘westcoast’ grootheden als The Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young en Jackson Browne.
2013 is een druk jaar voor deze muzikale familie. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band bijdragen aan o.a. tribute CD’s voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson Browne. Ook toerde Venice de afgelopen drie jaar wereldwijd met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters in het kader van The Wall Stadion Tour (18 juni Gelredome en 9 augustus Arena Amsterdam).

www.venicecentral.com | www.dedoelen.nl | www.ticketservice.nl

Concert agenda