fbpx

21/11/2020

€24,50 (inc. fee)

LantarenVenster Rotterdam

Seated & coronaproof

Show 1: Zaal open 15:30 | Aanvang 16:00
Show 2: Zaal open 19:30 | Aanvang 20:00

Typhoon – Lichthuis op Reis

Een dialoog en inspiratietocht (i.s.m. Behind The Music)

Helaas, door de opnieuw aangescherpte maatregelen van de overheid wordt de volledige tour van Typhoon gecanceld. Alle kaartkopers krijgen hun geld terug en ontvangen hierover vandaag nog een bericht per mail van Motel Mozaique. Hierbij nog een persoonlijk berichtje van Typhoon:

Lieve mensen,

Zoals gisteren bekend gemaakt is gaan alle theaters en clubs de komende tijd helemaal dicht. Mijn ‘Lichthuis Op Reis’-tour moet ik daarom helaas cancelen. Ik heb besloten om de tour niet te verplaatsen, omdat hij gekoppeld is aan de release van het album en het onzeker is wanneer het dan wel weer zou mogen met de maatregelen omtrent Corona.

Het is ontzettend jammer dat we weer niet samen kunnen komen. Ik had me er zo op verheugd om met jou deze kleine reis te maken.

Ik dank je voor je enthousiasme om zo snel je kaarten te kopen voor Lichthuis Op Reis, voor de liefde.  We zullen blijven kijken naar manieren om wel met elkaar in verbinding te staan en het Lichthuis te vieren.

Lobi,

Typhoon

Typhoon brengt zijn splinternieuwe album ‘Lichthuis’ naar je toe! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. “Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al”, aldus Typhoon.

Tijdens deze intieme voorstelling – op zaterdag 21 november 2020 twee keer in LantarenVenster – wordt Typhoons verhaal en visie door middel van een gesprek, beeld en muziek met elkaar versterkt. De kaartverkoop start vrijdag 30 oktober om 15:00 uur via Ticketmaster.

Dit speciale programma met Typhoon wordt gepresenteerd door MOMO Concerts, BIRD & LantarenVenster

Concert agenda