fbpx

07/09/2019

€27 (inc. fee)

Weelde

Marconistraat 39, Rotterdam

Open 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur

Typhoon

Support: Freez

Let op! Mogelijk gaat het regenen tijdens dit concert in de open lucht. Doe een poncho aan, neem ajb geen paraplu mee ivm belemmering van het zicht. BVD!

Typhoon is terug! Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

Typhoon komt op zaterdag 7 september 2019 met zijn Akoestische Veranda Sessies naar de nieuwe Rotterdamse hotspot Weelde in stadshavengebied M4H.

Lobi da Basi

Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van DWDD. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Nieuwe Rotterdamse hotspot: Weelde

Weelde is een kersverse, tijdelijke, creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten. Weelde bestaat uit een voorheen gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin van bijna twee hectare groot. Aan het roer van Weelde staan Kelly Vincent & Kim Pieters, bekend van De Geheime Tuin en Club K. Recent uitgeroepen tot smaakmakers van Rotterdam.

Weelde Rotterdam Fabrique Mozaique Typhoon

Fabrique Mozaique

Dit concert van Typhoon wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. 

Dit concert wordt georganiseerd door Motel Mozaique i.s.m. BIRD, LantarenVenster & Weelde

Concert agenda