fbpx

31/08/2019

€34,50

Onderzeebootloods

RDM-straat 1, Rotterdam

Doors 19:00
Starts 20:00

Triggerfinger

Support: Anemone

Het driekoppig rock ’n roll monster Triggerfinger is twintig geworden. De Vlaamse rockband viert dit in Rotterdam op zaterdag 31 augustus 2019 met een concert op een unieke locatie: de Onderzeebootloods!

20 jaar Triggerfinger

Wat eind 1998 begon als een bescheiden poging om een pittig kruid toe te voegen aan de vaderlandse live scene, is twee decennia later het belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock. Ruben Block, Mario Goossens en Paul Van Bruystegem zijn de geestelijke vaders van een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee livealbums), de eigenaars van een live-reputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll hier is to stay.

Feestje in Rotterdam

De Vlamingen zijn een van de populairste live-acts van Nederland: Triggerfinger stond maar liefst vijf keer op Pinkpop en deed Lowlands al vier keer aan! Twee decennia griepjes genezende rock-‘n-roll worden nu in Rotterdam gevierd met een bijzonder verjaardagsconcert op zaterdag 31 augustus 2019 in de Onderzeebootloods.

De support is in handen van de Rotterdamse band Anemone. Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen Britpopliedjes. Met deze elementen is Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. In de platenkasten van de groep vind je albums van The Brian Jonestown Massacre, Pavement, The Feelies, Oasis en tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses en Happy Mondays.

Tickets voor deze niet te missen show zijn nog verkrijgbaar, uitsluitend via Ticketmaster

Plan je reis!

Toooeeeet, ga op zaterdag 31 augustus mee op de MOMO-boot, beleef Rotterdam vanaf het rustige water en vaar met ons je muzikale mini-vakantie tegemoet! Stap op bij Halte Erasmusbrug (Willemskade) en voor slechts 10 euro (inc. servicekosten) varen wij je heen en weer naar de Onderzeebootloods voor het concert van Triggerfinger.

Meer informatie & boottickets [SORRY, UITVERKOCHT]

RDM Events Onderzeebootloods - Foto © Charles Batenburg

Fabrique Mozaique X Onderzeebootloods

Dit niet te missen concert van Triggerfinger wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. Direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor omvangrijke innovatieve events en van de zomer dus ook het concert van Triggerfinger. De Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden.

Naast Fabrique Mozaique worden in diezelfde periode nog tal van festivals en bijzondere activiteiten georganiseerd in Rotterdam, waarbij de haven centraal staat.

https://open.spotify.com/artist/3UhIlk54Oe4ja06V962ptU

Concert agenda