fbpx

07/05/2019

€21 (inc. fee)

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur

Tourist LeMC

Support: S10

Met zijn nonchalante Vlaamse flow en minimalistische beats reflecteert Tourist LeMC op de diepe essentie van het bestaan.

Johannes Faes schrijft even fijnzinnig over maatschappijkritische onderwerpen als liefdesbrieven aan zijn favoriete voetbalclub RFC Antwerp. In een genre dat vaak draait om bombast en bravoure, kiest Tourist LeMC voor intimiteit en berusting.

Hij wordt vaak een bruggenbouwer tussen hip-hop, poëzie en kleinkunst genoemd. De rapper is onder de zuidelijke grens uitgegroeid tot een van de grootste artiesten. Doorbraaksingle ‘Koning Liefde’ is bijna 3 miljoen keer gestreamed en het tweede album ‘En Route’ ging meer dan 40.000 keer over de toonbanken. Opvolger ‘We Begrijpen Mekaar’ verscheen vorig jaar.

S10

S10 is Stien den Hollander. Ze vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 heeft ze al een drietal projecten uitgebracht, waaronder haar meeste recente EP ‘Lithium’ op Noah’s Ark, dat door 3voor12 ‘de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar’ werd genoemd.

Dit concert wordt gepresenteerd door Motel Mozaique Concerts, BIRD, LantarenVenster en Rotown

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

 

Concert agenda