fbpx

03/10/2019

€22 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam

Doors 19:30
Starts 20:15

Thomas Azier

Support: Lars and the Magic Mountain

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich bevindt.

Het debuut ‘Hylas’ werd gedefinieerd door de onderkoeling van Berlijn, terwijl ‘Rouge’ de zwoele romantiek van Parijs prachtig belichaamde. De albums van Azier zijn altijd een spannende samensmelting van stijlen en inspiratiebronnen: even makkelijk schakelt hij van gladde crooners naar dwarse elektronica.

Op het nieuwe album ‘Stray’ breekt Azier voor het eerst met zijn enige vuistregel: hij is gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten. En dat ‘zwerven’ dus in de meest positieve zin van het woord. Met zijn nieuwe muziek laat Azier zijn perfectionisme iets meer los, en werkt hij met een gevoel van creatieve vloeibaarheid, de hulp inschakelend van muzikanten die hij tijdens zijn reizen ontmoette.

“Het leven is veranderlijk en fucking eng” – aldus Thomas Azier in gesprek met The Daily Indie. Lees het interview

Voor liefhebbers van Oscar & The Wolf, Perfume Genius, The 1975

Support: Lars and the Magic Mountain
Lars and the Magic Mountain is de nieuwe band van Lars Kroon (Go Back To The Zoo, St. Tropez). Het is een grootse spacerock, drone experience met gitaren, een gospelkoor, strijkers en blazers. Nu voor het eerst te zien als voorprogramma, in een iets kleinere bezetting!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown i.s.m. Motel Mozaique Concerts en de Maassilo

Concert agenda