fbpx

30/09/2018

€31,50 (inc. fee)

Theater Rotterdam, Schouwburg

Grote zaal (seated)

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur

The Tallest Man On Earth

When The Bird Sees The Solid Ground

Kristian Matsson, The Tallest Man On Earth, vertolkt kleine herfstliedjes over grote thema’s alsof zijn leven ervan afhangt. De Zweedse troubadour keert in 2018 terug met een speciaal audiovisueel project genaamd When The Bird Sees The Solid Ground. Matsson koppelt liedjes aan een reeks zelf-geregisseerde clips.

De clips bevatten beelden die tijdens de winter, herfst en zomer zijn gemaakt in de VS en Zweden. Het eerste voorproefje komt in de vorm van An Ocean. Elke maand verschijnt er weer een nieuw nummer met bijbehorende clip.

Matsson raakte op den duur verveeld met het idee slechts een aantal liedjes op te nemen en vervolgens te wachten tot de plaat uitkomt. Hij duikt nu in dat creatieve gat door zijn interesse voor film en fotografie te ontwikkelen en te vervlechten met muziek. In plaats van in een studio te bivakkeren, besloot hij de liedjes en de beelden tegelijkertijd vorm te geven, waardoor er een bevlogen en frisse energie vrijkwam.

Natuurlijk gaat Matsson dit unieke project ook naar het podium vertalen in Theater Rotterdam, naast uiteraard wat oude favorieten uit zijn indrukwekkende oeuvre.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Theater Rotterdam & Motel Mozaique Concerts

 

 

 

Concert agenda