fbpx

16/07/2020

€28,50 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

The Streets

Vanwege de coronacrisis kan het concert van The Streets tot onze spijt ook niet doorgaan op de nieuwe datum waarop het gepland stond. We hebben hard geprobeerd weer een nieuwe datum te vinden, maar helaas is dit niet gelukt. Kaartkopers ontvangen een email met de restitutiemogelijkheden.

Hartelijk dank voor je geduld en begrip en hopelijk zien we je snel weer bij een concert!

De jaren nul stonden in het teken van Seven Nation Army, Last Nite en Take Me Out, maar net zo goed een iets vreemdere eend in de bijt, Fit but You Know It van The Streets. Het iconische Original Pirate Material heeft in 2019 intussen zijn adolescentie bereikt, tot vandaag de dag sluiten we de levensbeproevingen van Mike Skinner in ons hart.

De shabby straatpoëzie van The Streets werpt een droogkomische blik op het Britse nachtleven, met tussenstops door de foute clubs, naar frituurvet ruikende cafetaria en averechtse avonturen met drugsgebruik.

Skinner bekijkt die leefstijl inmiddels in de achteruitkijkspiegel, maar daardoor zijn zijn scherpe humor en drive om dingen te creëren niet bepaald minder geworden. Het nieuwste project heet The Darker The Shadow, The Brighter The Light, een tweeluik van een album en een film met dezelfde naam. In zijn liveband vinden we o.a. Rob Harvey, ooit frontman van nog zo’n typische jaren-nul fenomeen: The Music.

Vanavond komt The Streets na lange tijd weer eens op bezoek voor een clubshow in Rotterdam: we’re focking trippin’ out!

Dit concert wordt georganiseerd door BIRD, MOMO Concerts, Rotown & Maassilo

Balthazar Maassilo door Jeroen Roest
Maassilo Rotterdam

Concert agenda