fbpx

10/04/2020

€28,50 (inc. fee)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

The Streets [verplaatst]

Op last van het RIVM is besloten dat in het gehele land alle evenementen worden afgelast, inmiddels tot 1 juni. Dit betekent dat het concert van The Streets niet op de geplande datum zal plaatsvinden. Goed nieuws ook want we hebben de show weten te verplaatsen; de nieuwe datum is woensdag 16 juli. Tickets blijven gewoon geldig.

De jaren nul stonden in het teken van Seven Nation Army, Last Nite en Take Me Out, maar net zo goed een iets vreemdere eend in de bijt, Fit but You Know It van The Streets. Het iconische Original Pirate Material heeft in 2019 intussen zijn adolescentie bereikt, tot vandaag de dag sluiten we de levensbeproevingen van Mike Skinner in ons hart.

De shabby straatpoëzie van The Streets werpt een droogkomische blik op het Britse nachtleven, met tussenstops door de foute clubs, naar frituurvet ruikende cafetaria en averechtse avonturen met drugsgebruik.

Skinner bekijkt die leefstijl inmiddels in de achteruitkijkspiegel, maar daardoor zijn zijn scherpe humor en drive om dingen te creëren niet bepaald minder geworden. Het nieuwste project heet The Darker The Shadow, The Brighter The Light, een tweeluik van een album en een film met dezelfde naam. In zijn liveband vinden we o.a. Rob Harvey, ooit frontman van nog zo’n typische jaren-nul fenomeen: The Music.

Vanavond komt The Streets na lange tijd weer eens op bezoek voor een clubshow in Rotterdam: we’re focking trippin’ out!

Dit concert wordt georganiseerd door BIRD, MOMO Concerts, Rotown & Maassilo

Concert agenda