fbpx

30/06/2015

a 25,00 (excl. servicekosten)

Maassilo

Maashaven Zuidzijde 1-2

Deuren open 20.00
Aanvang programma 20.30

Tarrus Riley & Kenny B

Tarrus Riley is een van de grootste namen in de huidige reggaebeweging. Hij heeft zijn talent niet van een vreemde: Riley’s vader Jimmy zat tenslotte in de legendarische Jamaicaanse reggaeband The Uniques. Tarrus Riley vertaalt de wortels van de rocksteady-stroming (die tijdens de opkomst van The Uniques in de jaren zestig opbloeide) naar een modern popgeluid, doorspekt met frisse eigentijdse invloeden als dancehall en r&b. Een eigenwijs artiest die de kneepjes van het produceren en musiceren beheerst, en met die vaardigheden bewust bij iedere album weer een nieuwe blauwdruk kiest. Vanavond in de Maassilo zal Riley een heuse revue leiden, waarbij geroemd saxofonist Dean Fraser (die zijn eerst plaat produceerde) en zangeres Alaine hem bij zullen staan.

Kenny B, reggae en dancehall zanger uit Suriname met de meeste nummer één hits in eigen land, zingt al vanaf zijn achtste jaar. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Na diverse succesvolle albums in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapte Kenny B onlangs over op het Nederlands. Zijn eerste single, Als Je Gaat, die hij begin dit jaar uitbracht werd grijs gedraaid op de radio en zijn tweede single, Parijs, werd zelfs een nummer één hit.

NB: Wegens planningsproblemen heeft Collie Buddz zijn concert in de Maassilo helaas af moeten zeggen. Kwam je nu juist voor Collie Buddz en wil je je kaartje teruggeven? Stuur dan even een berichtje naar tickets@rotown.nl o.v.v. Collie Buddz.

Tickets a 25,00 (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via Rotown en Ticketmaster

Facebook event

 

Concert agenda