fbpx

19/02/2019

€18,50 (inc. fee)

Annabel

Schiestraat 20, Rotterdam

Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

Tank and The Bangas

Support: Sweet Crude

Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openden voor o.a. Lianne La Havas en PJ Morton en bliezen vorig jaar een uitverkocht BIRD en festivals door heel Europa omver. Op 19 februari 2019 brengen ze hun energieke mix van r&b, rock, gospel, hiphop en spoken word naar Annabel. All the way from New Orleans: Tank and The Bangas!

Aangedreven door Tarriona ‘Tank’ Ball – al een prijswinnende spokenwordperformer voordat ze de band oprichtte – geven Tank and The Bangas een unieke twist aan de sound van New Orleans. Ze wisselen (bijna zonder dat je het door hebt) laid-back jazz af met humoristische spoken word en ritmische blues. Het ene moment hoor je tearjerking storytelling op een track als ‘Rollercoasters’, dan word je meegenomen door de energieke funk van ‘Quick’ en even later wint de groep de Tiny Desk Contest.

Dat je die award-winning bureaujam in voorbereiding op het concert moet checken is duidelijk, maar beluister vooral ook even hun album ‘Think Tank‘. Goodvibe-garantie!

Dit concert wordt georganiseerd door BIRD, LantarenVenster, Rotown & Motel Mozaique Concerts

Ontdek Rotterdam

Voor of na dit concert Rotterdam ontdekken? Op het nieuwe Motel Mozaique platform Our City Is Your City kun je allerlei tips vinden. Deze site toont de stad door de ogen van Motel Mozaique en door die van iconische bewoners. Op de kaart delen zij hun laatste ontdekkingen, plekken met een goed verhaal of lievelingswinkels.

Bezoek Our City Is Your City

 

Concert agenda